Fox'tan yeni bir aile komedisi yolda: Bell Heights

Fox kanalı Bobby Bowman ve Peter Murrieta ikilisince senaryosu kaleme alınan Bell Heights isimli komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
20 Aralık 2017 - 00:48
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox gelecek yayın sezonu için yeni dizi projeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Kanal; Desperate Housewives yıldızı Eva Longoria, David Miner'ın 3 Arts Entertainment'ı, ABC Studios ve 20th Century Fox TV ortaklığında hazırlanacak "Bell Heights" isimli aile komedisi için geliştirme çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz sezon ABC kanalı bünyesinde geliştirilen Bell Heights'in Fox bünyesinde yeniden geliştirilmesi için 20th Century Fox TV ile ABC Studios projenin finansmanını birlikte üstleniyorlar.

"BELL HEIGHTS" KONUSU

Bobby Bowman (My Name Is Earl) ve Peter Murrieta (Superior Donuts) ikilisince senaryosu kaleme alınan Bell Heights'in hikayesi; Los Angeles'ın doğu yakasında yaşayan ve bir bebek vesilesiyle birbirinden ayrılmayan üç farklı yetişkin kardeş etrafında şekilleniyor.

17-12/20/eva-longoria.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

ABC Studios, 20th Century Fox TV, 3Arts ve UnbeliEVAble ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Bowman, Murrieta, Longoria, UnbeliEVAble Entertainment'tan Ben Spector ve 3 Arts'tan Miner ile Greg Walter'dan oluşuyor.

Projenin yazar ekibindeki isimlerden Murrieta yakın geçmişte CBS'nin Superior Donuts ve Netflix'in One Day At A Time'ında görev yaparken; Bowman ise son dönemde Hit the Road ve Flaked gibi dizilerde yazarlık yaptı.

17-12/20/peter-murrietta.jpg

Longoria ve Ben Spector'ın UnveliEVAble Entertainment'ı ayrıca ABC/ABC Studios'un gözde dramedi yazarlarından Brian Tanen'ın uyarlama senaryosunu kaleme aldığı Grand Hotel isimli dizi projesi için ABC kanalıyla çalışıyor.

Bell Heights'in senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin