Süper kahraman dizisi The Neighbor 2. sezonuyla Netflix'te!

Kurtarılmaya ihtiyacınız varsa, O'nu aramayın! Aynı isimdeki çizgi romandan uyarlanan süper kahraman komedisi "El Vecino (The Neighbor)" 2. sezonuyla Netflix'te! Yeni sezon detayları...

Kurtarılmaya ihtiyacınız varsa, O'nu aramayın!

THE NEIGHBOR 2. SEZON BÖLÜMLERİ NETFLIX'TE!

Santiago García ve Pepo Pérez'in aynı isimdeki çizgi romanından uyarlanan süper kahraman komedisi "El Vecino (The Neighbor)" 2. sezonuyla Netflix'te!

Miguel Esteban ve Raúl Navarro ikilisinin yaratıcılığını üstlendiği dizinin yeni sezon bölümleri 21 Mayıs 2021 Cuma günü Netflix arşivine eklendi.

31 Aralık 2019'da yayınlanan ilk sezon 10 bölümden oluşurken, ikinci sezon 8 bölümden oluşuyor.

THE NEIGHBOR (EL VECINO) 2. SEZON DETAYLARI

Bencil Javier'in beklenmedik şekilde süper kahramana dönüşünce hayatının biraz karışık bir hâl almasını ve üstelik eski sevgilisinin, onun kimliğini açığa çıkarmakla görevli olmasını konu edinen yapımın yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

İkinci sezon hikayesinde; Javi, Dünya'nın süper kahramanı olma işini becerdiğini düşünürken umulmadık bir rakip ve uzaydan gelen ziyaretçiler yüzünden yeni zorluklarla karşı karşıya gelir.

Lola, Javi ile kimin gerçek koruyucu olduğu konusunda tartıştıktan sonra yeni güçlerini test eder. Bu arada José Ramón, Titan'ın kimliğini araştıran bir gruba dahil olur.

Zeta Audiovisual yapımcılığında hazırlanan The Neighbor'un oyuncu kadrosunda Quim Gutiérrez (Javier), Clara Lago (Lola), Adrián Pino (José Ramón), Catalina Sopelana (Julia) gibi isimler yer alıyor.

Yapımın yürütücü kadrosu ise Carlos de Pando, Sara Antuña, Nahikari Ipiña ve Eneko Gutierrez'den oluşmakta.

Süreleri 28 ile 31 dakika arasında değişen 2. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor.

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Tucker" (30 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Olimpiyatlar" (31 dakika)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Farkındalık" (29 dakika)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Aksiyon Figürü" (32 dakika)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Arena" (30 dakika)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Bakanlık" (30 dakika)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Tehdit" (30 dakika)
- 2. Sezon 8. Bölüm: "Miguelito" (28 dakika)

"The Neighbor / El Vecino" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin