Superman dizisi Krypton'ın başlangıç tarihi belli oldu!

Ve uzun süren geliştirme çalışmaları sonrasında Krypton dizisi prömiyer tarihine kavuştu.

Volkan Küçükel
01 Ocak 2018 - 20:00
Gündem

Syfy ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan "Krypton" bundan yaklaşık üç yıl kadar önce geliştirilmeye başlanmıştı. Ve proje, geçen bu uzun zaman zarfının ardından resmi bir prömiyer tarihine kavuştu.

KRYPTON 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan aşağıdaki videoda duyurulduğu üzere Krypton, 21 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümüyle karşımıza çıkacak.

"KRYPTON" KONUSU

Senaryosu David S. Goyer (Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, The Dark Knight üçlemesi) ve Ian Goldberg (Once Upon a Time, Terminator: The Sarah Connor Chronicles) ikilisince kaleme alınan dizi, bizleri Superman'in ana gezegeninin patlamasının öncesine, kahramanımızın iki jenerasyon önceki dönemine götürecek.

Superman'in dedesi Seg-El'i (Cameron Cuffe), ailesinin itibarının elinden alınması sonrasında artık Krypton'un en düşük sınıfında yaşamını sürdürürken göreceğiz. Seg-El, ailesinin onurunu ve gezegenini kaostan kurtarmak için çalışacak.

18-01/01/krypton-dizisi-foto.jpeg

Yaşam ve ölüm çatışmasıyla karşı karşıya kalan Seg-El, gezegenini kurtarma ya da gelecekteki torununun kaderinin değişmesi için gezegenin yok olması ikilemiyle karşı karşıya kalacak.

Seg-El isminin hem Superman ortak yaratıcısı Jerry Siegel'a selam çakan hem de John Bryne'ın 1980 yapımı mini dizisi "The World of Krypton"dan referans alınan bir isim olarak yaratıldığı belirtiliyor.

18-01/01/krypton-dizisi.jpeg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Krypton'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Georgina Campbell (Broadchurch), Ian McElhinney (Game of Thrones), Ann Ogbomo (World War Z), Shaun Sipos (Dark Matter), Blake Ritson (Da Vinci's Demons), Rasmus Hardiker (Black Mirror), Elliot Cowan (Da Vinci's Demons), Wallis Day (The Royals), Aaron Pierre (The A Word) ve Paula Malcomson (Ray Donovan) gibi isimler rol alıyor.

"Krypton" Teaser Trailer:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin