Superman & Lois 2. sezon müjdesi! Yeni sezon detayları!

Güçlü izlenme oranları ile ekran serüvenine başlayan The CW kanalının yeni süper kahraman dizisi "Superman & Lois" için 2. sezon onayı erkenden çıktı! Detaylar...

Superman & Lois yeni bir sezon için uçmaya devam edecek!

SUPERMAN & LOIS'E 2. SEZON ONAYI!

Geçtiğimiz hafta güçlü izlenme oranları ile ekran serüvenine başlayan The CW kanalının yeni süper kahraman dizisi "Superman & Lois" için 2. sezon onayı belki de beklenenden çok erken çıktı!

Bu onay haberi The CW kanalının yeni dizilerine verdiği en hızlı onaylardan biri olarak göze çarpıyor. Kanal, 2014 yılı içinde The Flash'a iki bölümünün ardından yeni sezon onayını vermişti.

Superman & Lois, bu gelişme sonucunda 2021-2022 yayın sezonu için yenilenen 13. The CW dizisi oldu.

SUPERMAN & LOIS'TEN GÜÇLÜ BAŞLANGIÇ!

Kendi zaman dilimindeki yayını ve üç günlük izlenme oranlarının eklenmesiyle 2.7 milyon izleyiciye ulaşan dizinin 90 dakika süreli açılış bölümünün grafiği aynı zamanda 29 Ocak 2019'dan bu yana The CW'ye en iyi primetime kuşağı rakamlarını getirdi.

21-03/03/superman-lois-izle.jpg

DC Comics karakterleri Superman ve Lois Lane'e dayanan Superman & Lois'in oyuncu kadrosunda Tyler Hoechlin (Clark Kent/Superman), Elizabeth Tulloch (Lois Lane), Jordan Elsass (Jonathan Kent), Alexander Garfin (Jordan Kent), Erik Valdez (Kyle Cushing), Inde Navarrette (Sarah Cushing), Wolé Parks (The Stranger), Adam Rayner (Morgan Edge), Dylan Walsh (General Samuel Lane), Emmanuelle Chriqui (Lana Lang Cushing) gibi isimler yer alıyor.

21-03/03/superman-the-cw.jpg

Berlanti Productions & Warner Bros. Television ortak yapımcılığında Greg Berlanti ve Todd Helbing ikilisince geliştirilen dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bu isimlere Sarah Schechter, Geoff Johns, Lee Toland Krieger eşlik etmekte.

"Superman & Lois" (The CW) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin