Supernatural 15. sezon olacak mı?

The CW kanalının eskimeyen dizisi Supernatural'ın ekranlardan ayrılmaya pek niyeti yok! Dizi, 15. sezon onayını aldı...

300. bölümünü de geride bırakarak televizyon tarihine adını yazdıran "Supernatural" ekranlardan ayrılmaya pek niyetli değil!

SUPERNATURAL YENİ SEZON ONAYINA ALIŞKIN!

Winchester kardeşler 15. sezon maceralarıyla da bizlerle olacak! Yayıncı kanal The CW, uzun soluklu dizisi için resmi yeni sezon onayını duyurdu.

Buna göre dizi, 2019-20 televizyon sezonunda 15. sezon bölümleriyle izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

19-03/05/supernatural-dizisi.jpg

"SUPERNATURAL" REYTİNGLERİ

Devam etmekte olan 14. sezonunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.42 reyting ve 1.46 milyon izleyici ortalaması ile yola devam eden Supernatural, bir önceki sezonuna kıyasla sırasıyla %23 ve %13'lük düşüş göstermekte.

Ancak dizi, 2005 yılından bu yana izlenme oranlarında muhteşem bir istikrar gösteriyor. Dünya çapında büyük hayran kitlesine sahip olan Supernatural ancak başroldeki ikilinin diziyi bırakma kararı almasıyla sona erecek gibi görünüyor.

19-03/05/supernatural-izle.jpg

Yapımın oyuncu kadrosunda Jared Padaldecki ve Jensen Ackles'e Misha Collins, Alexander Calvert, Jim Beaver, Kim Rhodes, Ruth Connell, Briana Buckmaster, Kathryn Newton, Katherine Ramdeen, Clark Blacko, Yadira Guevara-Prip, Samantha Smith, Amanda Tapping, Danneel Ackles ve Felicia Day gibi isimler eşlik ediyor.

THE CW ONAY KONUSUNDA CÖMERT!

Supernatural böyllikle kanalın diğer dizileri Arrow, Black Lightning, Charmed, Legends of Tomorrow, Dynasty, The Flash, Legacies, Riverdale ve Supergirl gibi 2019-20 yayın sezonunda ekranlarda olmayı garantiledi.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin