Supergirl 5. sezon onayını cebe koydu!

The CW kanalının popüler dizisi Supergirl en az bir sezon daha ekranlarda olacak! Supergirl 5. sezon detayları...

Ali Adler, Greg Berlanti ve Andrew Kreisberg'in ekran uyarlamasını gerçekleştirdiği DC Comics kahramanı "Supergirl"in maceraları gelecek sezon da devam edecek!

SUPERGIRL'E YENİ SEZON ONAYI ÇIKTI!

Yayıncı kanal The CW, Supergirl'e resmi 5.sezon onayı verdi.

19-03/05/supergirl-dizisi.jpg

Buna göre dizi, 2019-2020 televizyon sezonunda yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşacak.

SUPERGIRL REYTİNGLERİ

Devam etmekte olan dördüncü sezonunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.39 reyting ve 1.33 milyon izleyici ortalamasıyla yola devam eden Supergirl, bir önceki sezonuna kıyasla sırasıyla %24 ve %28 oranlarında düşüş göstermekte.

19-03/05/supergirl-5-sezon.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Melissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, David Harewood, Katie McGrath ve Jesse Wrath gibi isimler yer alıyor.

Sarah Schechter, Ali Adler, Andrew Kreisberg, Greg Berlanti, Robert Rovner, Jessica Queller projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturmakta.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin