Riverdale 4. sezon onaylandı mı?

Archie çizgi romanlarına dayalı olarak geliştirilen The CW dizisi Riverdale bir sezon daha ekranlarda olmayı garantiledi. Riverdale 4. sezon detayları...

Genç yaşta cinsellik, romantizm, okul ve aile etrafındaki tehlikeli sularda yolunu bulmaya çalışan Archie ve dostlarının, Riverdale'de karanlık bir gizemin ortasına düşmesiyle gelişen olayları ekranlara yansıtan The CW dizisi "Riverdale" için yeni sezon onayı çıktı.

RIVERDALE YOLA DEVAM EDİYOR!

Yayıncı kanaldan çıkan resmi karara göre dizi, 2019-20 yayın sezonunda ekranlarda olmaya devam edecek.

Yeni sezonun bölüm sayısı ve başlangıç tarihi hakkındaki detaylı bilgiler ilerleyen aylarda paylaşılacak.

19-03/04/riverdale-dizisi.png

RIVERDALE REYTİNGLERİ

Üçüncü sezonu devam etmekte olan yapım izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.44 reyting - 1.28 milyon izleyici ortalaması ile yola devam ediyor.

Bir önceki sezona kıyasla sırasıyla %11 ve %7'lik düşüş ortaya çıksa da dizi, kanalın en iyi reytingli dizilerinden biri olma özelliğini sürdürüyor. Bu nedenle Rivardale'in yeni sezon onayı alması beklenen bir gelişmeydi.

19-03/04/riverdale-the-cw.jpg

KADRODA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosu K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Marisol Nichols, Madelaine Petsch, Ashleigh Murray, Mädchen Amick, Mark Consuelos, Casey Cott, Skeet Ulrich ve Luke Perry'den oluşuyor.

Jon Goldwater, Sarah Schechter, Greg Berlanti, Roberto Aguirre-Sacasa ise yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin