The Flash 6. sezon onaylandı! The Flash 6. sezon detayları!

Ekranların en hızlı dizisi (!) The Flash için yeni sezon onayı çıktı. Buna göre The Flash 6. sezonuyla yola devam edecek. Yeni sezon detayları...

The CW kanalının popüler süper kahraman dizisi "The Flash" bir sezon daha bizlerle!

THE FLASH EN AZ BİR SEZON DAHA BİZLERLE!

Yayıncı kanal, istikrarlı izlenme oranlarına sahip dizisine resmi 6. sezon onayını verdi.

Buna göre dizi, 2019-20 yayın sezonunda izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

19-03/04/the-flash-poster.jpeg

THE FLASH REYTİNGLERİ NE DURUMDA?

Devam etmekte olan beşinci sezonunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.66 reyting - 1.81 milyon izleyici ortalamasıyla yola devam eden dizi, bir önceki sezona kıyasla reytinglerde %17, izleyici sayısında %18'lik bir düşüş gösteriyor olsa da kanalın en yüksek reytingli dizisi olma özelliğini koruyor. Bu nedenle The Flash'ın yeni sezon onayı almasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Keiynan Lonsdale, Danielle Nicolet, Hartley Sawyer, Jessica Parker Kennedy ve Chris Klein dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

19-03/04/the-flash-dizisi.jpg

David Nutter, Gabrielle Stanton, Sarah Schechter, Aaron Helbing, Todd Helbing, Andrew Kreisberg, Greg Berlanti ise dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

The Flash böylelikle kanalın diğer dizileri Arrow, Black Lightning, Charmed, Legends of Tomorrow, Dynasty, Legacies, Riverdale, Supergirl ve Supernatural gibi yeni sezon onayını cebe koymuş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin