Supernatural 16. sezon olmayacak! Supernatural için final zamanı belli oldu!

The CW kanalının en uzun soluklu dizisi konumundaki Supernatural önümüzdeki sonbahar döneminde yayınlanacak 15. sezonuyla büyük finalini gerçekleştirecek.

"Supernatural" efsanesi sona eriyor!

SUPERNATURAL İÇİN FİNAL ZAMANI BELLİ OLDU!

The CW kanalının en uzun soluklu dizisi konumundaki Supernatural'ın 15. sezonuyla birlikte büyük finalini gerçekleştireceği duyuruldu.

Dizinin yıldız üçlüsü Jared Padalecki, Jensen Ackles ve Misha Collins, gelişmeyi Instagram'da paylaşılan bir video ile duyurdular.

19-03/24/supernatural.jpg

14. sezonu devam etmekte olan dizinin final sezonu 20 bölümden oluşacak.

REKORTMEN DİZİ "SUPERNATURAL"

Bu sezon 300. bölümünü özel bir bölümle geride bırakan dizi böylelikle toplamda 327 bölüme ulaşacak ve Amerikan televizyon tarihinin bilim-kurgu/fantastik türdeki en uzun soluklu dizisi olarak arşivlerdeki yerini alacak.

Kanala katılmadan önce de dizinin sıkı bir hayranı olduğu bilinen The CW Başkanı Mark Pedowitz, Supernatural'ın geleceğiyle ilgili kendisine yöneltilen sorulara sürekli olarak; reyting konusundaki istikrarlı grafiğini koruması halinde ve Padalecki ile Ackles'ın sette bulunmaya istekli oldukları sürece dizinin ekranlarda kalmasından yana olduğu cevabını veriyordu.

19-03/24/supernatural-ilk-zamanlar.jpg

14. sezonuna girmesine rağmen istikrarlı grafiğini korumayı başaran Supernatural, izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde The Flash'ın ardından kanalın en iyi durumdaki ikinci dizisi konumunda.

Babaları tarafından doğaüstü yaratıklara karşı avcı olmak üzere yetiştirilen Dean ve Sam Winchester kardeşlerin hikayesini ekranlara yansıtan Supernatural; Eric Kripke tarafından yaratılırken; dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Robert Singer, Andrew Dabb, Phil Sgriccia, Jeremy Carver, Eugenie Ross-Leming ve Brad Buckner bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin