The Politician dizisi Netflix'te ne zaman başlıyor? The Politician konusu ve oyuncu kadrosu

Ryan Murphy imzalı Netflix dizisi The Politician önümüzdeki sonbahar döneminde başlıyor. The Politician dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Televizyon dünyasının en üretken isimlerinden biri olan Ryan Murphy'nin bu kez Netflix için hazırladığı müzikal kara komedi türündeki yeni dizisi "The Politician"ın izleyiciyle ne zaman buluşacağı belli oldu.

"THE POLITICIAN" 27 EYLÜL'DE BAŞLIYOR!

Oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizinin ilk sezon bölümleri 27 Eylül tarihinde Netflix platformuna eklenecek.

19-03/24/ben-platt-ve-ryan-murphy.jpg

"THE POLITICIAN" KONUSU

The Politician'ın konusuna bakmak gerekirse;

Hikaye; yedi yaşından beri ABD Başkanı olma hayalleri kuran Santa Barbara, Kaliforniyalı zengin öğrenci Payton Hobart'ın (Ben Platt), Saint Sebastian Lisesi'nin öğrenci başkanı olarak seçilmek için verdiği mücadeleye odaklanıyor.

Hobart; bu amacına ulaşabilmenin yanında başarıya giden yolda yürümeye devam etmek ve Harvard'a girebilmek için zekasıyla acımasız sınıf arkadaşlarını alt etmek; bunu yaparken de kendi ahlaki değerleri ve özenle oluşturduğu imajından ödün vermemek zorundadır.

19-03/24/the-politician-poster-1553458100.jpg

"THE POLITICIAN" OYUNCU KADROSU

Dizinin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, David Corenswet, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Theo Germaine, Rahne Jones, Benjamin Barrett, Dylan McDermott, January Jones, Bette Midler, Judith Light.

19-03/24/ryan-murphy.jpg

Fox 21 Television Studios ve Ryan Murphy Productions ortak yapımcılığında hazırlanan The Politician'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan ve Ben Platt'tan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin