Supernatural ve Scooby-Doo ortak bölümü izleyicilerden büyük ilgi gördü!

Supernatural ve Scooby-Doo karakterlerini bir araya getiren ortak bölümün reytingleri nasıl çıktı?

Volkan Küçükel
02 Nisan 2018 - 18:32
Gündem

29 Mart'ta "ScoobyNatural" isimli Supernatural ve Scooby-Doo karakterlerini bir araya getiren animasyon türündeki farklı bir crossover bölümle ekranlara gelen "Supernatural"ın bu bölümü izleyicilerden oldukça büyük ilgi gördü.

"SCOOBYNATURAL" BÖLÜMÜNÜN REYTİNGLERİ

Nielsen verilerine göre bölüm 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting ve 2 milyon izleyici rakamlarını elde ederek 13. sezonun açılış bölümü "Lost and Found"dan bu yana diziye en yüksek reyting rakamlarını getirdi.

18-04/02/supernatural-scooby-ortak-bolumu.jpg

BİR ÖNCEKİ BÖLÜME GÖRE RAKAMLAR YÜKSELDİ

Bir önceki bölüm "A Most Holy Man" ile kıyaslandığında ise izlenme oranlarının 18-49 yetişkin yaş kategorisinde %20 oranında bir reyting oranı artışı ve izleyici sayısında %30'luk bir yükseliş gösterdiği ortaya çıkıyor.

18-04/02/supernatural-scooby-doo-bolumu.jpg

Sam ve Dean Winchester'ın (Jared Padalecki ve Jensen Ackles) televizyonun içine gizemli bir şekilde çekilip kendilerini animasyon dünyasında bulmaları, ardından Scooby-Doo ekibi Scooby, Shaggy, Velma, Daphne ve Fred ile yollarının kesişmesiyle gelişen gizem-macera yüklü olayları izlediğimiz bölüm sosyal medyada da trend haline geldi.

Dizi, 05 Nisan'da John Showalter'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 17. bölümü "The Thing" ile The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin