Supernatural yıldızının yeni dizisi Walker için ilk fragman yayınlandı! Walker nasıl bir dizi?

Supernatural'ın yıldız ismi Jared Padalecki'yi başrolde izleyeceğimiz yeni dizi Walker için ilk fragman yayınlandı! Walker, Texas Ranger efsanesinin yeni uyarlamasında kimler rol alıyor, dizi ne zaman başlıyor? Detaylar...

Walker, Texas Ranger efsanesini yeni oyuncularla geri döndürecek The CW dizisi "Walker" için ilk fragman yayınlandı.

"WALKER" 21 OCAK'TA THE CW'DA BAŞLIYOR!

1990'lı yılların uzun soluklu suç-aksiyon dizisinin yeniden çevrimi niteliğindeki dizi 21 Ocak 2021 Perşembe günü ekran macerasına başlayacak.

20-12/15/walker.jpg

WALKER NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Supernatural'ın yıldız ismi Jared Padalecki'yi başrolde izleyeceğimiz dizinin konusu kısaca şöyle:

Kendi ahlaki kurallarına sahip iki çocuk babası dul bir adam olan Cordell Walker (Padalecki) iki yıl boyunca sürdürdüğü gizli görevinin sonlanmasıyla birlikte Austin'e döner ancak burada yapılacak çok daha fazla iş olduğunu keşfeder.

Texas Rangers'ta çalışan az sayıdaki kadınlardan biri olan Micki (Lindsey Morgan), Walker'ın yeni ortağı olurken; Walker, karısının ölümünü çevreleyen koşullar hakkında giderek daha fazla şüphe duymaya başlar.

Bir yandan da anlayışlı ve yaratıcı oğlu Arlo (Kale Culley) ve dikbaşlı asi genç kızı Stella (Violet Brinson) ile yeniden bağlantı kurmaya çalışacak olan Walker; kendi yokluğunda devreye giren bölge başsavcı yardımcısı erkek kardeşi Liam (Keegan Allen), duyarlı annesi Abeline (Molly Hagan) ve geleneklerine bağlı çiftçi babası Bonham'dan (Mitch Pileggi) oluşan ailesiyle çatışmalarını gidermeye çalışacak.

20-12/15/walker-foto.jpg

Coby Bell (Larry James), Jeff Pierre (Trey Barnett), Genevieve Padalecki (Emily), Odette Annable (Geri), Chris Labadie (Jordan), Alex Landi (Bret) ve Gabriela Flores (Isabel) oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

CBS Studios & Rideback ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin senaryosunu Anna Fricke (Dawson's Creek, Everwood, Men in Trees, Being Human) kaleme alırken; yürütücü yapımcı kadrosunda bu isme Dan Lin, Lindsay Liberatore ve başroldeki Jared Padalecki eşlik ediyorlar.

Leslie Greif & Paul Haggis ikilisinin yaratıcısı olduğu, Chuck Norris'in ana karaktere hayat verdiği orijinal Walker, Texas Ranger dizisi 1993-2001 yılları arasında CBS kanalında yayınlanmıştı.

"Walker" (The CW) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin