Ahmet Kural'ın yeni dizisi belli oldu!

Oyuncu Ahmet Kural ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
14 Aralık 2020 - 18:28
Gündem

Başarılı ve güzel sanatçı Sıla ile olan birlikteliği olaylı sonlanan ve Sıla Gençoğlunu darp ettiği için tüm ülke tarafından yoğun eleştirilerin hedefi olan Ahmet Kural, bir süredir ekranlardan uzak duruyor ve tutuluyordu. 

20-12/14/ahmet-kural.jpg

Mahkemesi devam eden Kural'ın, Sıla Gençoğlu'na sözlü ve fiziki şiddet uyguladığı gerekçesiyle 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldığı davada savcılık, mahkemenin karar verirken, bilimsel mütalaanın dikkat almadığını belirterek cezanın "hakaret" ve "tehdit" yönünden bozulmasını istemişti. Kural'ın ceza almadığı dava Türkiye'nin gündeminde çok uzun süre kalmıştı. Bu süre zarfında da Kural'ın iş anlaşmaları itibar kaybı nedeniyle feshedilmişti.

Ahmet Kural'ın yeni dizisi belli oldu!

20-12/14/ahmet-kural-yeni-dizi.jpg

Oyuncu Pelin Karahan, film setinde yaptığı açıklamada filmin bitişiyle yeni dizisi için sete gireceğini açıklamıştı. Kıbrıs Ada Kışı adını alacak dönem dizisinde Karahan'ın eşini Ahmet Kural canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin