Burçin Terzioğlu Hükümsüz dizisinin başrolü oldu!

Hükümsüz dizisinin başrolü belli oldu.

Merve Mutlu
14 Aralık 2020 - 17:43
Gündem

tv8'in patronu olan ve başarılı projeleri yurt dışından ülkemize başarıyla uyarlaması ile tanınan televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak'tan itibaren yayın hayatına başlayacak olan dijital platformu Exxen'in iddialı dizilerinden birinin de Hükümsüz dizisi olduğu açıklanmıştı. Özgü Namal'ın başrolde olacağı açıklanan dizinin başrolü değişti.

20-12/14/terzioglu.jpg

"Engellenebilir her ölüm cinayettir." sloganı ile hareket noktası belirleyen ve kadına şiddeti konu alacak olan Hükümsüz dizisine ünlü isimler de konu alacak. Uzun vadede 4 milyon abone hedeflenen Exxen'in bu projesinde Özgü Namal oynayacaktı. Ancak şartlar konusunda yaşanan anlaşmazlıkların ardından projeden ayrıldı. Bu ayrılığın ardından rol için yeni bir arayış başladı. 

Burçin Terzioğlu Hükümsüz dizisinin başrolü oldu!

20-12/14/burcin.jpg

Dizinin yapım şirketi Dijital Sanatlar'ın patronu Mustafa Uslu "Hükümsüz"ü annesi başta olmak şiddet mağduru bütün kadınlara ithaf edecek ve bunun için de iddialı bir cast kuruldu. Dizi için hazırlıklar devam ederken Namal'ın yerine başarılı ve güzel oyuncu Burçin Terzioğlu geçti. Terzioğlu'na kadroda: Alican Yücesoy, Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu eşlik edecek. Oğulcan Kırca, Mert Dikmen ve Fulya Özcan'ın kaleme aldığı diziyi Ömer Faruk Sorak yönetecek

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin