Merve Mutlu
14 Aralık 2020 - 16:35
Gündem

Ekranların güzelliği ile dikkat çeken isimlerinden biri olan ve bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Aslı karakteri ile tanınıp sevilen Pelin Karahan, üç yıl sonra setlere dönüyor. 

20-12/14/karahan.jpg

Banu Zorlu’nun yapımcılığını üstlendiği “Dalgalar ve İzler” filminin Balat’taki çekimlerinde görev alan Pelin Karahan, yakın zamanda çekimleri başlayacak yeni dizi projesi hakkında açıklama yaptı. Bir dönem dizisinde rol almaya hazırlanan Karahan film çekimlerinin bitmesini bekliyor.

Pelin Karahan'ın yeni dizisi belli oldu! Kıbrıs Ada Kışı'nda Ahmet Kural ile oynayacak...

20-12/14/pelin-ka.jpg

Altın Portakal Ödüllü Emre Kavuk’un yönettiği filmde bir anne kızın etkileyici hikâyesi beyazperdeye taşındığı Dalgalar ve İzler filminde rol alan Pelin Karahan Magazin Hattı'nın sorularını yanıtladı. Film biter bitmez "Kıbrıs Ada Kışı" adlı dönem dizisinde Ahmet Kural’ın eşini canlandıracağını duyuran güzel oyuncu hayranlarını heyecanlandırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin