Özgü Namal yeni dizisi Hükümsüz'den ayrıldı!

Sevilen oyuncu setlere dönmekten vazgeçti.

Merve Mutlu
14 Aralık 2020 - 13:48
Gündem

En son Merhamet adlı dizide rol alan ve her projesi büyük bir ilgi ile izlenen başarılı ve güzel oyuncu Özgü Namal bir süredir Muğla Köyceğiz'de reklamcı eşi Serdar Oral ve iki çocuğu ile birlikte köy hayatı yaşıyordu. 4 yıl önce oyunculuğu bırakan oyuncunun eşi hayatını kaybedince Namal büyük bir yıkım yaşamıştı...

20-12/14/namal-ozgu.png

Uzun bir aranın ardından Acun Ilıcalı'ya ait olan ve 1 Ocak'tan itibaren yayın hayatına başlayacak olan Exxen adlı dijital platformda Hükümsüz adlı dizide başrol oynayacak olan güzel oyuncu bu kararından vazgeçti.

Özgü Namal yeni dizisi Hükümsüz'den ayrıldı!

20-12/14/zgu.png

Pandemi sebebiyle daha önce İstanbul'da çekimlerinin yapılması planlanan projenin seti İzmir'e alındı. Eşi Ahmet Serdar Oral vefat eden oyuncu, çocuklarının eğitimi sebebiyle İzmir'e gidemeyeceğini belirterek, projeden affını istedi. İki tarafın karşılıklı anlaşması sonucu Özgü Namal, 'Hükümsüz' dizisinin oyuncu kadrosundan ayrıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin