Superstore dizisine 4. sezon onayı çıktı!

NBC'nin sevilen komedi dizisi Superstore resmi 4. sezon onayını kaptı.

Volkan Küçükel
22 Şubat 2018 - 11:28
Gündem

Müşterilerin dikkatine! Ekranlardaki üçüncü sezon serüveni devam etmekte olan komedi dizisi "Superstore" en az bir sezon daha bizlerle olacak!

SUPERSTORE 22 BÖLÜMLÜK 4. SEZONUYLA EKRANLARDA OLACAK!

Yayıncı kanal NBC, popüler komedisine resmi 4. sezon onayını verdi.

İlk sezonu 11, ikinci sezonu 21, devam etmekte olan üçüncü sezonu 22 bölümden oluşan Superstore'un dördüncü sezonu için 22 bölümlük sipariş verildi.

SUPERSTORE REYTİNGLERİ

Nielsen verilerine göre üçüncü sezonunda bugüne kadarki ekran performansıyla bir yıl öncesine oranla 18-49 yetişkin yaş aralığında (1.7 reyting) yüzde 6'lık, toplam izleyici sayısında (5.195 milyon) ise yüzde 3'lük artış gösteren Superstore elde ettiği rakamlarla kanal yönetimini memnun etmeyi ve kanalın en çok izlenen komedilerinden biri olma özelliğini sürdürüyor.

18-02/22/superstore-4-sezon-onay.jpg

NBC Entertainment Başkanı Jennifer Salke yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "Superstore, NBC imzalı en önemli komedilerimizden birisi ve diziyi 2018-19 sezonu için geri getirecek olmaktan dolayı çok mutluyuz" ifadelerini kullanırken NBC Entertainment Senaryolu Yapımlar Eş Başkanı Tracey Pakosta ise "America Ferrera, Ben Feldman ve inanılmaz derecede yetenekli bir oyuncu topluluğunun rol aldığı bu zekice komedi NBC'deki komedi ekibi için bir gurur kaynağı. Dizi ile izleyiciler ve eleştirmenler arasında kurulan bağdan dolayı şahsen çok memnunum" şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Justin Spitzer'ın senaryosunu kaleme aldığı Superstore'un hikayesi St. Louis, Missouri'de yer alan Amerikan mega süpermarketi Cloud 9'da çalışan bir grubun etrafında geçiyor.

Dizinin oyuncu kadrosu America Ferrera (Amy), Ben Feldman (Jonah), Lauren Ash (Dina), Colton Dunn (Garrett), Nico Santos (Mateo), Nichole Bloom (Cheyenne), Mark McKinney (Glenn) gibi isimlerden oluşmakta.

Universal Television, Spitzer Holding Company ve The District ortak yapımcılığında hazırlanan Superstore'un yürütücü yapımcı kadrosu ise Spitzer, Ruben Fleischer, David Bernad ve Gabe Miller & Jonathan Green'den oluşuyor.

Dizi, sezonun 13. bölümü "Video Game Release" ile 01 Mart'ta NBC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Superstore" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin