The End of the World as We Know It dizisinin başrol ikilisi belli oldu!

The CW pilotu The End of the World as We Know It dizisinin oyuncu kadrosuna Gage Golightly ve Quinta Brunson dahil oldu.

Volkan Küçükel
22 Şubat 2018 - 00:19
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından The CW'nun komedi drama türündeki deneme bölümü siparişlerinden "The End of the World as We Know It"in oyuncu kadrosu belli olmaya başladı.

Rob Thomas ve Warner Bros TV'nin arkasında olduğu dizinin oyuncu kadrosuna Gage Golightly (Red Oaks) ve Quinta Brunson (Broke) ikilisi dahil oldu.

NBC'nin iptal edilen dizisi Powerless'ın yürütücü yapımcı/showrunner'ları Justin Halpern ve Patrick Schumacker ikilisinin senaryosunu kaleme aldıkları ve çıkış aşamasında It's The End of the World as We Know It ismiyle lanse edilen yapım, Iva-Marie Palmer'ın 2012 senesinde yayımlanan aynı isimdeki romanından uyarlanıyor.

18-02/22/iva-marie-palmer.jpg

"THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT" KONUSU

Dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak;

Evrenin en ölümcül ve tehlikeli uzaylılarını taşıyan bir hapishane uzay gemisi Güney Kaliforniya'da bir kaza yapar. Büyük hayalleri olan ve Valley'de çocukların rağbet ettiği bir pizzacıda çalışan Y jenerasyonundan iki genç kadın Kate (Golightly) ve Ruby'nin (Brunson) yaşamları, uzay gemisinden kaçan ve halkın içine karışıp kendilerini kamufle eden suçluları avlamak için bir uzay polis yetkilisince görevlendirildiklerinde artık eskisinden farklı olacaktır.

Gage Golightly dizide hayatının fırsatını yakalama peşinde olan sürekli mücadele halindeki oyuncu adayı Kate karakterine hayat verecek. Kendisine kahramanlık çizgisinde bir rol arayan Kate, en iyi arkadaşı ile birlikte kaza yapan uzay gemisine tesadüfen rastladığında hayatının rolünü bulmuş olabilir!

18-02/22/gage-golightly.jpg

Yakın geçmişte Amazon'un Red Oaks (Karen) ve ABC'nin Ten Days in the Valley (Lynn) dizilerinde izlediğimiz 25 yaşındaki aktris Teen Wolf (Erica Reyes) ve Ringer (Tessa Banner) gibi dizilerde de rol aldı. Oyuncuyu son olarak Netflix yapımı Step Sisters filminde izledik.

Quinta Brunson ise MIT (Massachusetts Teknoloji Enstitüsü) mezunu üstün zekalı Ruby karakterini canlandıracak. İlgi alanları sürekli değiştiği için mühendislik işine devam edemeyen Ruby bu nedenle ailesinin işlettiği çocuklar için pizza restoranı/doğum günü partisi mekanı işinde çalışmaktadır. Düşen bir uzay gemisinin gelişiyle birlikte Ruby yeni görevini bulmuş olabilir!

18-02/22/quinta-brunson.jpg

Standup geçmişi bulunan yazar/oyuncu Brunson; YouTube Red'de Broke, go90'da işyeri komedisi Up for Adaption ve Faceook Watch'taki Quinta vs. Everything dizileriyle biliniyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

The End of the World as We Know It'in yürütücü yapımcı kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Ehsugadee Productions'tan Halpern ve Schumacker, Veronica Mars yaratıcısı Thomas ve sıklıkla çalıştığı iş ortağı Danielle Stokdyk, Dan Etheridge, Alloy Entertainment'ten Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo.

Dizinin pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin