Survivor 2020'de 16 Haziran'da kim elendi?

Ekranların sevilen yarışma programında yine eleme heyecanı yaşandı.

Merve Mutlu
17 Haziran 2020 - 10:42
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında başlayan ve yayınlandığı her dönemde beğeniyle izlenen Survivor yarışmasının son bölümünde yine eleme heyecanı yaşandı. Survivor 2020'de 16 Nisan akşamı kim elendi sorusunun cevabı da nihayet yanıt buldu. 

20-06/17/survivorda-eleme-heyecani.png

Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki kıyasıya rekaber devam ediyor. 16 Haziran akşamı ekranlara gelen son bölümünde yine ada konseyi heyecanı yaşandı. Takımların yapısı ile eleme sisteminin değiştiği Survivor'da kırmızı takım bir ilke imza atmış ve her iki dokunulmazlık oyununu da kazanmıştı. Mavi takımda yer alan 4 isim de eleme adayı oldu. Ardahan, Evrim, Yasin ve Sercan arasında yaşanan eleme heyecanının sonunda giden isim belli oldu. 

16 Haziran 2020'de Survivor'da kim elendi?

20-06/17/survivor-2020.png

Kırmızı takımda yer alan Berkan, Cemal Can, Nisa ve Barış kazandıkları ödülün keyfini doyasıya çıkardılar. Özel bir jetle yola çıkan takım ata binerek kendileri için özel hazırlanan atıştırmalıkları yemek üzere şelale kenarına götürüldü. Kendilerine özel hazırlanan evde de doyasıya yemek yedikten sonra sinema keyfi yaptılar. 

Ödülün ardından sıra iletişim oyununa geldi. Elif'in bireysel dokunulmazlığı bulunduğundan dolayı Mavi takım yarışmacıları olan Ardahan, Evrim, Yasin ve Sercan eleme adayı olunca heyecan daha da arttı. İletişim ödülünü kazanan mavi takım sevdikleri ile iletişim kurarken aynı zamanda içlerinden birinin adaya veda etmesine hazırlandılar. 

20-06/17/survivor-ardahan.jpg

Survivor 2020'de 16 Haziran akşamı elenen isim ise takım kaptanı Ardahan oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin