Hakan: Muhafız'ın 4. sezonundan fragman yayınlandı! Yeni sezon başlıyor!

Sevilen dizi Hakan: Muhafız'ın yeni sezonundan ilk fragman geldi.

Merve Mutlu
17 Haziran 2020 - 12:21
Gündem

Netflix'in ilk Türkiye yapımı dizisi olma özelliği taşıyan ve başrolünde; İstanbul'u Ölümsüzler'e karşı korumakla görevli olan Hakan karakteri ile Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Hakan: Muhafız dizisinin 4. sezonundan ilk fragman yayınlandı. 

20-06/17/hakan-muhafiz.jpg

Oyuncu kadrosunda: Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi 3. sezonu ile heyecanı doruk noktasında bırakmıştı. Üçüncü ve dördüncü sezon onayını birlikte alan Hakan: Muhafız, 4. sezonu ile tüm dünyayla aynı anda Netflix izleyicilerinin karşısına çıkacak. Temmuz ayının 9'unda yayınlanacak olan yeni sezondan ilk fragman da izleyici ile buluştu. 

Hakan: Muhafız 4. sezon fragmanı yayınlandı:

20-06/17/zeynep.png

Hakan: Muhafız’ın 10 bölümden oluşan 4. sezonunda: Hakan İstanbul'u kurtarmak için yapılması gerekenin şimdide değil geçmişte olduğunu söyleyerek geçmiş yolculuğuna devam edecek. 

Hakan: Muhafız 4. sezon fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin