Payitaht Abdülhamid 117. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

TRT1'in sevilen dizisinden yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

Merve Mutlu
17 Haziran 2020 - 13:50
Yeni Bölüm

ES Film imzası ile TRT1 ekranlarında yayınlanan ve yayınlanan her bölümü büyük bir ilgi ile izlenen dizi Payitaht Abdülhamid'in 117. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak sorusu ise kısmen cevap bulmuş oldu. 

20-06/17/payitaht-abdulhamid-1592391772.png

Başrolünde Bülent İnal'ın Osmanlı Padişahı Abdülhamid Han'ı canlandırdığı, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi, Duygu Gürcan, Selen Öztürk gibi isimlerin de kadrosunda başarıyla rol aldığı dizi,  pandemi sürecindeki normalleşme aşamasıyla, kaldığı yerden devam ediyor. 19 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de 117. bölümü ile ekranlarda olacak olan dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Payitaht Abdülhamid 117. bölümde neler olacak?

20-06/17/117-bolum.png

5. sezonda da çok iddialı bir performans sergilemesi beklenen Payitaht Abdülhamid dizisinin 117. bölümünde: Hechler Abdülhamid’i köşeye sıkıştırdığını sanıyor ancak yanılıyor. Öfkesi her geçen gün artan Hechler, Rumeli topraklarında, Avusturya İmparatoruyla Rus Çarını da dahil ettiği bir tertip hazırlar. Halil Halid ise Hechler'in yapacaklarını önceden öğrenmek ve tedbirli olmak için görevlendirilmiştir. İhaneti ortaya çıkan Zülüflü İsmail Paşa'nın tutuklanmasının ardından Hechler’in planıyla Zülüflü hastanelik olur. Hechler Zülüflü Paşa’nın fotoğraflarını payitaht sokaklarında herkese gösterir. Amacı karışıklık çıkarmak, Zülüflü’nün mahkemesini bu karışıklık içinde gördürmektir.Payitahtta bir salgın peydah olur. Bu salgın Meziyet'e de bulaşmıştır. Zekiye ise Marco tarafından alıkoyulmuştur. 

Payitaht Abdülhamid 117. bölüm fragmanı:

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin