Ege Kökenli'nin yeni projesi belli oldu!

Güzel oyuncu Ege Kökenli yeni projesi ile kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Merve Mutlu
17 Haziran 2020 - 14:25
Gündem

Oyunculuk kariyeri boyunca: En İyi Arkadaşım, Anadolu Kaplanı, Öğretmen Kemal, Çiçek, Güneşin Kızları,Kalp Atışı ve Yasak Elma gibi dizi projelerinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Ege Kökenli'nin hayranları kendisinden yeni projeler bekliyor. 

20-06/17/ege-kokenli.png

Kendisinden dizi projesi beklenen Kökenli bu kez bir film ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Two Production tarafından hazırlanan, Fatih Mutlu'nun kaleme aldığı ve Erkan Bülbül'ün yönetmen koltuğuna oturacağı Son Şaka filminde başrol oynayacak isim Ege Kökenli oldu. 

Ege Kökenli kimdir?

20-06/17/ege-kokenli-kimdir.jpg

20 Mart 1993 tarihinde Kırklareli'de doğmuştur. Çocukluk yıllarını Kırklareli'de basketbol, bale, atletizm ve halk oyunları ile geçirdi. 11 yaşında "En İyi Arkadaşım" dizisi ile oyunculuğa başladı. Haliç Üniversitesi'nde Konservatuar eğitimi aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin