Yasemin Allen "İyi Günde Kötü Günde" dizisinin kadrosunda!

Sevilen oyuncu yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin kadrosuna dahil oldu.

Merve Mutlu
17 Haziran 2020 - 15:23
Gündem

Başrollerinde Seda Bakan ile Mert Fırat'ın bir araya geldiği ve Star Tv ekranları için hazırlanan İyi Günde Kötü Günde adlı dizinin hazırlıkları devam ederken oyuncular da belli olmaya başladı. 

20-06/17/mert-firat-seda-bakan.png

Sevilen dizi projelerine imza atan O3 Medya, Star TV ekranları için henüz konusu açıklanmayan ancak adı ve başrol oyuncuları duyrulan yeni bir dizi hazırlığı içine girdi. Yönetmen koltuğunda Barış Erçetin'in, senaryo takımında da Pelin Karamehmetoğlu ile Aksel Bonfil'in yer alacağı dizinin oyuncu kadrosunda: Şenay Gürler, Nergis Kumbasar ve Derya Alabora gibi sevilen isimler de yer alacak. 

Yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin kadrosunda Yasemin Allen da yer alıyor!

20-06/17/yasemin-allen.jpg

Elif, Yerden Yüksek, Muhteşem Yüzyıl, Merhamet, Şeref Meselesi, 46 Yok olan ve son olarak da Çi dizisinde karşımıza çıkan Yasemin Allen, Star TV'nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin kadrosundaki başrolde yerini aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin