Survivor 2021 16.Hafta SMS Sıralaması Nasıl? Kim Gitti?

Survivor 2021 16.Hafta SMS sıralaması yayınlandı. Hangi takımda kim birinci oldu ve giden isim kim oldu? İşte detaylarıyla SMS sıralaması ve elenen isim.

Oğulcan Özsezgi
28 Nisan 2021 - 00:34
Gündem

Survivor 2021 yarışmasında artık sona hızla yaklaşmaya başladık. Potaya giren isimler de iddialı isimler olmaya başladı. En son 16.haftada İlayda, Sergen, Steven ve Aleyna Çalışkan potaya girmişti. Bu güçlü potada kimin elendiği de açıklandı. Survivor 2021 16.Hafta SMS sıralaması da açıklandı ve kimin nasıl bir oy aldığı da ortaya çıktı.

Survivor 2021 16.Hafta SMS Sıralaması ve Giden İsim

SMS sıralaması her hafta olduğu gibi önce gönüllüler takımından başlıyor. Sondan başa doğru bir sıralama yapmak istersek;

7.sırada Berkay
6.sırada Aleyna Çalışkan
5.sırada Dora
4.sırada Steven
3.sırada Ayşe
2.sırada Aleyna
1.sırada Poyraz

Bunlar gönüllüler takımı için yapılan sıralamaydı. Şimdi geçelim Survivor 2021 16.Hafta SMS sıralaması ünlüler takımına. Zaten giden isim de ünlüler takımından oldu.

5.sırada İlayda - Elenen isim oldu. Takımının da en az oy alan ismi oldu.
4.sırada Melis
3.sırada Sergen
2.sırada Batuhan
1.sırada İsmail

21-04/28/survivor-2021-16hafta-sms-siralamasi-3.jpg

Tüm genel oylamada Aleyna Çalışkan ve İlayda’nın düşük sıralarda olduğu gözüküyor olsa da en az oyu alan İlayda oldu. Survivor 2021 16.Haftanın elenen ismi İlayda olurken, takım birincilerinin bir tarafta İsmail bir tarafta ise Poyraz olduğunu görüyoruz.

Burada Steven ve Sergen’in de ciddi bir düşüşü söz konusu. Geçen hafta birinci olan Sergen bu hafta üçüncü olmuş durumda. Geçen hafta birinci olan Steven ise bu hafta takımında 4.sıraya kadar düşmüş durumda. Görüyoruz ki her zaman sıralama değişiklik gösterebiliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin