Survivor Ekstra Semih Öztürk Neden Yok? Ayrıldı mı?

Survivor Ekstra Semih Öztürk neden yok ortaya çıktı. Programın sunucusu Furkan Dede konu hakkında bir açıklama yaptı. İşte ünlü yorumcunun olmamasının nedeni.

Oğulcan Özsezgi
28 Nisan 2021 - 00:00
Gündem

Survivor yarışmasının değerlendirildiği program Survivor Ekstra’da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Geçen hafta programın sunucusu olan Furkan Dede, bir anda yayına çıkmayı bırakmış ve acaba ayrıldı mı iddiaları gündeme gelmişti. Fakat sonrasında belinden rahatsızlandığı ortaya çıkan Furkan Dede, birkaç gün sonra yeniden programa döndü. Bunun hemen arkasından ise bu kez Survivor Ekstra Semih Öztürk’ün yayına çıkmadığını gördük. Bu sefer de Survivor Ekstra Semih Öztürk neden yok soruları sorulmaya başlandı.

Her zaman olduğu gibi yine ünlü yorumcunun programdan ayrıldığı iddiaları da geldi. Fakat başarılı ismin neden programda olmadığını sunucu Furkan Dede açıkladı. Böylece iddialar da açıklanmış oldu.

Survivor Ekstra Semih Öztürk Neden Yok?

Furkan Dede tarafından yapılan açıklamaya göre ünlü yorumcu geçtiğimiz günlerde kendisini rahatsız hissetti ve koronavirüs testi yaptırdı. Test sonuçlarında ise ünlü ismin koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Hastalığı hafif olarak geçiriyor olsa da ünlü yorumcunun karantinaya alındığı açıklandı.

Tabii ki yorumcu bu süre içerisinde yayına da katılmayacak. Muhtemelen 8-9 gün ünlü yorumcunun yayına katılması mümkün olmayacak. Bu arada Survivor Ekstra Semih Öztürk koronavirüs olunca, gözler diğer isimlere de çevrildi.

21-04/27/survivor-ekstra-semih-ozturk-neden-yok.jpg

 

Sonuçta Furkan Dede, Murat Özarı ve Sema Aydemir gibi isimler de var ve aynı masada program sunuyorlar. Fakat bu üçlünün herhangi bir şekilde hastalığa yakalanmadığını görüyoruz. Zaten üçlü programa da devam ediyor. Semih Öztürk’ün tam olarak ne zaman döneceği ise kesin değil.

En azından yapılan açıklama iddiaların boşa çıkmasını sağlamış oldu. Diğer yorumcular için ek bir durum ya da haber gelecek olursa onu da güncelleme olarak ekleriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin