Ünlü Oyuncu Hekimoğlu Dizisine Veda Ediyor

Zeynep Can Hekimoğlu dizisine veda edecek isim oldu. Damla Colbay tarafından canlandırılan karakter yeni bölümde diziye veda edecek isim olacak.

Oğulcan Özsezgi
27 Nisan 2021 - 21:46
Gündem

Hekimoğlu’nun yeni bölümü bugün ekranlara geliyor. Yeni bölümde ise yine heyecan dolu olaylar yaşandı. Fakat yeni bölümde işler biraz daha karışıyor. Karakterler adeta bir bir dağılıyor. Mehmet Ali’nin diziye veda edeceği düşünülürken, Emre’nin de diziye veda etmesi durumu ortaya çıkmıştı. Fakat bu beklentiler bir yana sürpriz bir ismin diziye veda ettiği ortaya çıktı.

Yeni bilgilere göre diziye veda edecek olan isim şu an için Zeynep Can karakteri olacak. Dizinin bu bölümünde diziye veda etmesi beklenen karakterin, çekimlerden de fotoğraflar paylaştığı görüldü.

Zeynep Can Karakteri Diziye Nasıl Veda Ediyor?

Vedanın ortaya çıkmasını sağlayan ünlü ismin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar oldu. Ünlü isim ve rol arkadaşı Kaan Yıldırım sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda adeta vedayı belgelemiş oldu.

İstifa ederek diziye veda edecek olan Zeynep Can karakterini canlandıran Damla Colbay’ın, yeni bir proje ile yeniden ekranlara gelip gelmeyeceğini zaman gösterecek.

Yeni yüzlerden biri olan ünlü isim dizide dikkat çekmesinden sonra mutlaka dikkat çekecek ve projelerde düşünülen isim olacaktır diye düşünüyorum. Hekimoğlu dizine gelince, dizide zaten final sesleri duyulmaya başlandı.

21-04/27/zeynep-can.jpg

Birkaç bölüm sonrasında final olacak. Fakat son finale kadar daha karodan kimler ayrılacak belli değil. Mehmet Ali’nin ayrılık ihtimali ve peşi sıra Emre’nin durumu derken dizide yaprak dökümü başlamış durumda.

Finale kadar hikaye ne kadar daha hareketlenecek göreceğiz. Şimdilik finalde neler olacağına ilişkin bir tahmin yok. Fakat zaten sayılı bölüm kaldığı için yakın zamanda bu konuda da bilgiler gelmeye başlayacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin