109.Bölümde Yasak Elma’ya Kim Veda Edecek? Yeni İddialar

Yasak Elma’ya kim veda edecek ortaya çıkmaya başladı. 109.bölümde Yasak Elma’ya kim veda edecek ve Cansu karakterinin sonu ne olacak? İşte bilgiler.

Oğulcan Özsezgi
27 Nisan 2021 - 20:59
Gündem

Yasak Elma dizisi için yayınlanan 108.bölüm, şok bir finalle gündeme gelmişti. Dizinin son bölüm finalinde Nilperi Şahinkaya tarafından canlandırılan Cansu karakteri, kutlamayı basmıştı. Sonrasında elindeki silahı ateşlemiş ve birilerini vurmuştu. Yasak Elma’ya kim veda edecek soruları da gündeme gelmeye başladı.

Çünkü bu bölüm yayınlanır yayınlanmaz iddialar da değişti. Birinin öleceği zaten kesin çünkü bölümde de “Bir ölümüz bir yaralımız var” ifadesini net olarak duymuştuk. Fakat beklenen ölü Cansu karakteriydi. Ama yeni bölümün yayınlanmasının ardından öyle olmadığı ortaya çıktı.

Yasak Elma’ya Kim Veda Edecek Ortaya Çıktı

Cansu karakteri kutlamayı bastıktan sonra önce havaya ateş ediyor sonra ise kalabalığa doğru hedefe bakmadan ateş ediyor. Ölecek ismin ise Şahika olacağı söyleniyor. Kurşunların isabet ettiği Şahika’nın olay yerinde öleceği ve Nesrin Cavadzade’nin de diziden ayrılacağı söylendi.

Geçen hafta Cansu karakterinin de diziye veda edeceği söylenmişti ve bu haberi de paylaşmıştık. Karakteri canlandıran Nilperi Şahinkaya’nın da diziden ayrılması bekleniyordu.

Öleceği söylenen isim değişti. Şahika’nın öleceği söyleniyor ama Cansu karakteri de diziden ayrılacak. Şahika ölerek diziye veda etmiş olacak ama Cansu karakteri beklendiği gibi ölmeyecek.

Cansu, polis tarafından yakalanacak ve bu şekilde diziye veda edecek. Aslında beklenen Ender karakterinin öleceğiydi. Şevval Sam’ın diziden ayrılması bekleniyordu ama bir süre daha Ender’in dizide kalacağını da söylendi.

Muhtemelen yaralanan isim de Ender olacak. Zaten 108.bölümde bir ölü ve bir yaralı var denmişti. İşte bu yaralanan isim de Ender olabilir.

Yasak Elma’ya kim veda edecek sorusuna verilen yanıtlar şimdilik bunlar. Devamını 109.bölümde görme şansımız olacak. Yeni bölümde hem ölen hem de yaralanan kim ortaya çıkacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin