Survivor 2021'de 23 Mart'ta kim elendi?

Survivor'da bu hafta kim elendi?


24 Mart 2021 - 14:36
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması bu sene de büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Büyük bir heyecanla devam eden yarışmada sona kalan Dört yarışmacı arasında en az oyu alan isim Survivor'a veda etti.

Survivor 2021'in yayınlanan son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Gonca, Aleyna Çalışkan, Hanzade, Batuhan ve Ayşe arasında geçen SMS oylamasının ardından bir yarışmacı, Survivor adasına veda etti. Bu haftanın dokunulmazlık oyunlarını iki takım birer kez kazandı. Böylece hem ünlüler hem de gönüllülerden eleme adayları çıkmıştı. Survivor son bölümdeki ada konseyinde ise ünlüler ve gönüllülerde SMS birincisi olan isimler, 4. ve 5. eleme adayını belirledi.

Survivor 2021'de 23 Mart'ta kim elendi?

Gonca, Aleyna Çalışkan, Hanzade, Batuhan ve Ayşe arasında SMS oylamasında en az oyu alan yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. Oylama sonucuna göre Survivor 2021'den bu hafta elenen yarışmacı ünlüler takımından Gonca Kakar oldu. Gonca, "Hayallerim vardı. Bu kadar erken veda edeceğimi düşünmüyordum" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin