Survivor 2022 All Star Yarışmacıları Kimler? Gönüllüler ve Ünlüler Tam Liste

Survivor 2022 All Star yarışmacıları belli oldu. Yeni sezonda All Star yarışmacılar içerisinde yer alacak olan tüm isimler ve ünlülerle gönüllüler takımının listesi.

Survivor 2022 All Star yarışmacıları belli oldu. Yine All Star formatıyla karşımıza çıkacak olan yarışmanın hem Gönüllüler takımını hem de Ünlüler takımını öğrendik. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan takımlarda daha önce yarışmaya damga vurmuş olan isimler var.

Sadece ünlüler takımı değil, gönüllüler takımında da yer alan isimler iddialı isimler. Peki yarışmada kimleri göreceğiz? Takım listelerine geçiş yapalım.

Survivor 2022 All Star Yarışmacıları Ünlüler Takımı

İlk olarak kırmızı takım yani ünlüler takımından başlayalım. Geçtiğimiz senelerde de izlediğimiz yarışmacılar, kadroda yer alması beklenen isimlerdi. Takımda yer alacak olan isimler şöyle;

Elif Gören
Sema Aydemir
Birsen Bekgöz
Merve Aydın
Nagihan Karadere
Aycan Yanaç
Sercan Yıldırım
Furkan Kızılay
Adem Kılıççı
Çağan Atakan Arslan
Mert Öcal
Batuhan Karacakaya
Barış Murat Yağcı.

Bu isimler ünlüler takımında yer alacak isimler olarak açıklandı. Gönüllüler takımına da geçiş yapalım.

21-12/12/survivor-2022-all-star-yarismacilari-2.jpg

Survivor 2022 All Star Yarışmacıları Gönüllüler Takımı

Gönüllüler takımında da çok konuşulan isimler olduğunu görüyoruz. Gönüllüler takımının listesini de aşağı ekliyoruz.

Yasin Obuz
Berna Keklikler
Gizem Kerimoğlu
Sude Burcu
Evrim Keklik
Nisa Bölükbaşı
Seda Ocak
Anıl Berk Baki
Hikmet Tuğsuz
Ogeday Girişken
Gökhan Keser
Ardahan Uzkanbaş
Berkan Karabulut

Survivor 2022 All Star yarışmacıları bu şekilde açıklandı. Oyunun kurallarında ne şekilde değişiklikler olacak henüz bilmiyoruz. Kadronun dışında programın ne zaman yayınlanmaya başlayacağı konusunda da bilgi var. Açıklanan bilgilere göre yarışmanın yeni sezonunu Ocak ayında göreceğiz.

Şu an devam eden Masterchef ve O Ses Türkiye gibi yarışmalar var. Muhtemelen bu iki yarışma sona doğru yaklaştığında Survıvor yeni sezon başlamış olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin