Survivor 2023'ün şampiyonu kim oldu? Survivor Ünlüler - Gönüllüler birincisi Nefise mi, yoksa Özgür mü oldu?

TV8'in fenomen yarışması Survivor 128. bölümüyle ekrana geldi. Peki Survivor şampiyonu kim oldu? Survivor'da zafer kim ulaştı? Finalde kazanan isim kim? Büyük finalde neler yaşandı? Survivor 2023 takımlar kimlerden oluşuyor? Survivor 2023 ünlüler takımında kimler var? Survivor 2023 gönüllüler takımı yarışmacıları kim? Survivor 2023 128. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2023 finalinde neler olacak? Survivor 2023 reytinglerde kaçıncı oldu? Survivor Özgür kimdir? Survivor Ertuğ kimdir? Survivor Nefise kimdir? Survivor Yusuf kimdir?

Volkan Usta
14 Haziran 2023 - 09:30
Kültür Sanat

TV8'in fenomen yarışması Survivor 2023'te bu yılın şampiyonu belli oldu. İşte detaylar!

23-06/14/fyf0yujxsai_qhc.jpg

ACUN ILICALI, YENİ SEZON SURVİVOR FORMATINI AÇIKLADI! 

Yeni sezon için adayların erken belirleneceğini belirten Ilıcalı, özellikle Seda, Sema, Nagehan ve Yasin'e vurgu yaparak ''Hak ettiğimiz halde Survivor kazanamadık, çok savaştık ama değişkenler elenmemize neden oldu. Performansı ön planda tutacağız dediniz, oylamada eleniyoruz dediniz.'' yakınmalarına karşı yeni formatı açıkladı. Ilıcalı, ''Önümüzdeki sene Survivor'da SMS'siz Survivor olacak. Seyirci oylaması olmayacak. All star olacak. İki takım da all star. Adaylar düelloya çıkıyor. Düelloda kaybeden eleniyor.'' dedi ve canlı yayında ilk olarak Nagehan'a teklif sundu. Böylece önümüzdeki sezonun ilk yarışmacısı Nagehan oldu.

23-06/14/fyh5qhxxoaynnsq.jpg

Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8'in sevilen yarışma programında bu yılın son yayınında şampiyon açıklandı. Nefise mi Özgür mü şampiyon olacak? sorusunun yanıtları aranırken Ilıcalı kazanan ismi açıkladı. 

23-06/14/fyhbqfwwiac5ozf.jpg

Survivor 2023, Ünlüler ve Gönüllüler sezonunun şampiyonu 13 Haziran Salı gecesi netleşti. Nefise ve Özgür oylamaya çıktı, sonuca göre bir isim hem kupayı kaldırdı hem de büyük ödülün kazananı oldu. Büyük heyecana sahne olan finalde kazanan isim NEFİSE oldu.

23-06/14/fyiq32kwyaeq1oc.jpg

Nefise böylece Merve Oflaz, Nisa Bölükbaşı'nın ardından Survivor'un 3'üncü kadın şampiyonu oldu. Aynı zamanda NefiseSurvivor'un yedeklerden gelen ilk şampiyonu unvanı da elde etmiş oldu.

23-06/14/fyargjdwiaeuq6i.jpg

SURVIVOR NEFİSE KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Survivor Nefise, 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya geldi. İki çocuklu bir ailenin ferdi olan Nefise'nin ailenin ilk çocuğu olduğu biliniyor. Milli atlet olan Nefise Karatay, uzun atlama ve engelli atlama arasında kalsa da engelli atlamada mutlu olacağını düşünerek bu alana yöneldi. Annesinin adı Güner, babasının adı Mustafa olan sporcunun bir de erkek kardeşi olduğu biliniyor. Henüz 5 yaşındayken annesinin girişimiyle spor yaşamına adım attı. Fenerbahçe ile kariyerine başladığı biliniyor. İstanbul'a gelerek spor kariyerine profesyonel olarak yön verdi ve ardından ailesi ile İzmir'e yerleşti. 2023 Survivor'da yarışan isimler arasında bulundu ve Ünlüler-Gönüllüler formatının yeni şampiyonu unvanını elde etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin