Survivor bu akşam var mı? Ne zaman yayınlanacak? Yayın günleri değişti!

Büyük bir ilgiyle takip edilen Survivor yarışma programı ne zaman yayınlanacak? Yayın günlerinde değişikliğe gidildi...

Nurşah
12 Haziran 2019 - 16:09
Yeni Bölüm

tv8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor'ın yayın günlerinde bir değişikliğe gidildi! Yeni yayın akışında Survivor bu akşam var mı? Yeni bölümler ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

19-06/12/survivor-yayin-gunu-degisti.jpg

Survivor'ın yayın günleri değişti!

Survivor yarışma programı her sene olduğu gibi bu sene de en çok izlenen programlar arasındaki yerini koruyor. Türkiye - Yunanistan konsepti ile izleyici karşısına çıkan bu programın yayın günlerinde ufak bir değişiklik yapıldı!

19-06/12/survivor-bu-aksam-var-mi.jpg

Sezon sonuna gelinmesi ve ekranların sevilen dizilerinin sezon finali veya final yaparak yerlerini yazlık dizilere bırakması Survivor yarışmasının da günlerinin değişmesine neden oldu! Normal şartlarda 11 Haziran Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelmesi beklenen program, dün akşam yayınlanmadı. Survivor'ın yeni bölümleri bundan sonra hafta sonları Cumartesi, Pazar; hafta içleri ise Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri yeni bölümleri ile tv8 ekranlarındaki yerini alacak... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin