Survivor Ogeday Savaşçı dizisinde!

Survivor yarışması ile ün kazanan Ogeday bir dizi ile ekranlarda olacak..


26 Eylül 2019 - 14:14
Yeni Bölüm

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her dönemde reyting listelerindeki yerini koruyan Survivor yarışmasının gönüllüleri de ünlüler sınıfına geçerek televizyon projelerinde yer almaya devam ediyor. 

Survivor 2017 şampiyonu olan ve 2019 kadrosu içerisine de sonradan dahil olan Ogeday Girişken, daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan dram dizisi Bir Litre Gözyaşı dizisinde Teoman karakteri ile karşımıza çıkmıştı. 

Şimdilerde, henüz nerede yayınlanacağı bilinmeyen Çerkes adlı 12 bölümlük bir dizi projesi için kamera karşısına geçen ve çekimlerini tamamlayan Ogeday Girişken, teri soğumadan başka bir dizinin kadrosuna geçiş yaptı. 

Survivor Ogeday Savaşçı dizisinin kadrosunda!

Survivor yarışmasında yarışırken, performansı ile kendinden söz ettirmeyi başaran Ogeday Girişken, Savaşçı dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin