Survivor Sercan ve Nisa aşk mı yaşıyor?

Survivor'da yeni bir aşk mı doğuyor?

Merve Mutlu
17 Nisan 2020 - 13:48
Magazin

Yayınlandığı her dönemde oldukça büyük bir ilgi ile izlenen Survivor yarışması bu sene de Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya rekabeti ile izleyicileri ekran başına kilitliyor. 

20-04/17/sercan-nisa.png

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir bölümde Survivor'da açık artırma heyecanı yaşanmıştı. Ünlüler takımının kazandığı açık artırmada Sercan'ın Nisa'ya yaptığı jest çok konuşuldu. Bu jestin ardından "Aşk mı doğuyor?" sorusu da gündeme gelmişti. 

Sercan ve Nisa arasında aşk mı doğuyor?

20-04/17/nisa-ve-sercan.png

Yapılan söz konusu jestte Sercan Yıldırım'ın Nisa için, "Nisa'ya kıyamıyorum." sözleri çok konuşulmuştu. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabında yaptığı canlı yayında bu konuyu da ele aldı ve 'Sercan'dan bir ilgi var, Nisa'dan henüz bir şey göremedik' dedi. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında ise Sercan'ın Nisa'yı konuşmaya davet ettiği anın görüntüsü akıllara bir kez daha aşk iddialarını getirdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin