Alef 3. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni dizi Alef'in yeni bölümü ne zaman?

Merve Mutlu
17 Nisan 2020 - 15:20
Gündem

Başrollerinde Kemal karakteri ile Kenan İmirzalıoğlu'nun, Settar karakteri ile Ahmet Mümtaz Taylan'ın, Yaşar karakteri ile de Melisa Sözen'in yer aldığı Alef dizisinin yeni bölümleri büyük merakla bekleniyor. 

20-04/17/alef.jpeg

İstanbul Boğazı'nda bulunan bir ceset ile başlayan cinayet soruşturmasında yer alan Settar ve Kemal'in, Osmanlı tarihi ve islam tarihinden esintilerle devam eden mistik hikayesinde yollarının öğretim görevlisi Yaşar ile kesişmesini konu alan Alef dizisi, FX ve Blutv'de ortak yayınlanıyor. 

Alef yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

20-04/17/alef-3.jpg

İki hafta önce başlayan ve 8 bölüm sürecek olan Alef'in 3. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? sorusu merak uyandırıyor. Mistik polisiye türü ile Türkiye'de bir ilke imza atan dizinin yeni bölümü bu akşam (17 Nisan) saat 21.30'da yayınlanacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin