Sex Education 3. sezon gecikebilir! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Netflix'in popüler İngiliz komedisi Sex Education'ın 3. sezon çekimleri ne zaman başlayacak, yeni sezon bölümleri ne zaman izleyiciyle buluşacak?

Netflix'in en çok izlenen komedi dizileri arasında yer alan "Sex Education"ın 3. sezonu biraz gecikebilir!

SEX EDUCATION 3. SEZON ÇEKİMLERİ GEÇ BAŞLAYACAK!

İngiltere'de yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında kısmi karantina uygulamasının üç hafta daha uzatılması nedeniyle Sex Education'ın Mayıs ayının ilk günlerinde başlanması planlanan yeni sezon çekimleri ileri bir tarih ertelenmek durumunda kaldı. Sex Education'ın planlanan çekim tarihi aralığı Mayıs-Eylül 2020 dönemi aralığı idi.

Vatandaşların yalnızca temel ihtiyaçları için alışverişe çıkabildiği, tek başına ya da ev halkıyla günde bir kez spor yapmak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek ve işe gitmek için sokağa çıkabildiği İngiltere'de bu sürecin ilerleyen haftalarda uzatılıp uzatılmamasına göre dizi ekibi çekim takvimini yeniden şekillendirecek.

20-04/17/sex-education-3--sezon-kare.jpg

SEX EDUCATION 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYABİLİR?

Dizinin ilk sezon bölümleri 11 Ocak 2019, ikinci sezon bölümleri 17 Ocak 2020'de izleyiciyle buluşmuştu. Yeni sezon çekimlerinin geç başlama ihtimali yüksek olduğundan üçüncü sezon bu kez yeni yılın Ocak ayına yetişmeyebilir. Koronavirüs salgınının gidişatına göre takvim önümüzdeki dönemde daha net şekilde önümüze gelebilir.

Asa Butterfield, Gillian Anderson, Connor Swindells, Ncuti Gatwa, Emma Mackey ve Kedar Williams-Stirling gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Sex Education'un üçüncü sezon onayı duyurusu 10 Şubat 2020'de gerçekleşmişti.

20-04/17/sex-education-2-sezondan-kare3.jpg

NETFLIX'İN DİĞER POPÜLER İNGİLİZ DİZİLERİNDE DURUM NE?

Dijital yayın devi Netflix'in bünyesinde İngiltere menşeli pek çok popüler dizi bulunmakta. Bunlardan ilk sezonuyla büyük ses getiren The Witcher'ın ikinci sezon çekimlerine 16 Mart'ta ara verilmişti. Left Bank Pictures yapımı The Crown'ın dördüncü sezon çekimleri ise tam zamanında bitmiş ve sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştı.

"Sex Education" (Netflix) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin