God Friended Me 3. sezon olacak mı? İkinci sezon finaline doğru soru cevap buldu!

God Friended Me 3. sezon olacak mı sorusunun cevabı artık belli! CBS kanalından yapılan açıklamaya göre dizi ikinci sezonunun bitimiyle final yapacak. Detaylar...

CBS kanalının ilgi çekici hikayesiyle beğeni toplayan komedi dizisi "God Friended Me"nin geleceği belli oldu.

GOD FRIENDED ME İPTAL!

22 bölümden oluşan ikinci sezonu devam eden dizinin 3. sezonunun olmayacağı resmen duyuruldu. Buna göre 26 Nisan 2020'de ekranlara gelecek olan çift bölümlük sezon finali aynı zamanda dizinin final bölümleri olma niteliğini taşıyor.

God Friended Me için duyurulan bu kararın aslında bir süre önce alındığı ve buna bağlı olarak yaratıcı ekibin dizinin hikayesini finale uygun bir şekilde sonlandırmak için yeterli zamana sahip olduğu belirtiliyor.

20-04/17/god-friended-me-3-sezon-yok.jpg

CBS ve WBT tarafından konuyla ilgili yapılan basın açıklaması şu şekilde: "God Friended Me'nin geride bıraktığımız iki sezon boyunca ortaya koyduğu eşsiz konsept ve mutluluk veren hikayelerinden son derece gurur duyuyoruz. İnanış, yaşam ve mutluluk hakkında düşünülmesi gereken diyalogları harmanlayan ve her bölüm sonunda izleyicileri iyi hissettiren bir dizi ortaya koydukları için oyuncu kadrosuna, yazarlara, yapım ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."

GOD FRIENDED ME REYTİNGLERİ NASIL GİDİYOR?

Devam etmekte olan ikinci sezonunda şimdiye kadar aldığı sonuçlarla 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 6.2 milyon izleyici ortalaması yakalayan dizinin ilk sezon reyting ortalaması 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.9 reyting oranı ve 7.78 milyon izleyici idi.

Bu sezon yayında olan 18 adet CBS dizisi içinde reytinglerde 8., izleyici sayısında 10. sırada yer alan yapım için en büyük sorun sonraki izlemelerden gelen izleyici sayısının beklenen seviyede olmamasıydı.

20-04/17/god-friended-me-dizisi.jpg

GOD FRIENDED ME KONU VE KADRO BİLGİLERİ

God Friended Me'nin hikayesinin merkezinde bir sosyal medya uygulaması hesabındaki arkadaşlık isteği sonrasında Tanrı ile arkadaş olan ve hayatı tersine dönen sözünü sakınmayan bir ateist yer alıyor. Kahramınımız bundan sonra Tanrı'ya yakınlığıyla farkında olmadan, çevresindeki diğer kişilerin hayatlarında ve kaderlerinde bir değişim elçisi haline gelir.

Dizinin oyuncu kadrosunda Brandon Micheal Hall, Violett Beane, Suraj Sharma, Javicia Leslie, Erica Gimpel ve Joe Morton gibi isimler yer alıyor.

Berlanti Productions, Warner Bros. Television & CBS Television Studios ortak yapımcılığında hazırlanan God Friended Me'nin yürütücü yapımcı kadrosunda ise yaratıcı isimler Steven Lilien & Bryan Wynbrandt ikilisine Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Marcos Siega eşlik ediyorlar.

God Friended Me, 19 Nisan 2020'de Darren Grant'ın (The Chi) yönetmenliğini üstlendiği "Collateral Damage" isimli sezonun 20. bölümü ile kaldığı yerden devam edecek.

"God Friended Me" (CBS) 2. sezon 20. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin