Survivor Yasin, Yavuz dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Ekranların tanınan ismi oyuncu oluyor.

Merve Mutlu
18 Aralık 2020 - 17:50
Gündem

İlk olarak, tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef adlı yemek yarışması ile adını duyuran ve ekran enerjisi ile yakaladığı hayran kitlesinin de desteği ile Survivor 2020'de yarışan Yasin Obuz şimdi de oyuncu oluyor. 

20-12/18/masterchef-yasin.jpg

Survivor 2020'nin en çok dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başaran ve yarışmayı üçüncü olarak tamamlayan Yasin, Doğu'nun fatihi olarak bilinen Osmanlı padişahı Yavuz Sultan Selim'in hayatını anlatacak ve 3 sezon boyunca dijital platformda yayınlanacak olan Yavuz dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Survivor Yasin, Yavuz dizisinin kadrosuna dahil oldu!

20-12/18/yasin-obuz-kimdir.jpg

Show programlarında yarışmacı olarak tanınan isim ününü kullanarak oyuncu olmaya karar verdi ve teklifi kabul ederek Yavuz dizisinin kadrosuna, cihan padişahının en güvendiği adamlarından biri olarak dahil oldu. Projenin çekimlerine şubat ayında Amasya'da başlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin