Öykü Çelik Survivor 2021'nin kadrosunda!

Survivor 2021'nin bir ismi daha belli oldu.

Merve Mutlu
18 Aralık 2020 - 17:07
Gündem

Acun Ilıcalı tarafından hazırlıkları yürütülen ve uzun süredir her yıl çekimleri yapılan her yıl yüksek izlenmeler elde eden Survivor'ın 2021 sezonu kadrosu merak uyandırıyor. Survivor'da kimler olacak sorusunun cevabı ilgi çekerken kadrodaki bir isim daha belli oldu. 

20-12/18/survvior.jpg

Her yıl Dominik'te çekilen ve büyük bir heyecanla izlenen Survivor'ın 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven olmuştu. Heyecanlı finalin ardından da konuşulmaya devam eden programın yeni sezon hazırlıkları da başladı. 

Öykü Çelik Survivor 2021'nin kadrosunda!

20-12/18/mini-etek.jpg

Geçtiğimiz günlerde magazin gündemine "Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?" sözleri ile yarattığı ahlakçı algı nedeniyle yoğun eleştirilerin hedefi haline gelen oyuncu Öykü Çelik de Survivor 2021 kadrosundaki yerini aldı. Çelik'in kavurucu sıcaklıktaki Dominik adasında neler giyeceği merak ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin