Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya Survivor yolcusu!

Survivor 2021'in isimlerinden ilki belli oldu.

Merve Mutlu
18 Aralık 2020 - 16:58
Gündem

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanarak Türkiye'ye yurt dışından başarıyla uyarlanarak her yayın döneminde büyük ilgi gören tv8 programı Survivor'ın 2021 kadrosu için çalışmalar başladı. Dominik'te yapılan çekimlerde ünlüler ve ünsüzler arasında kıyasıya bir rekabetin yaşandığı yarışma programının yeni sezon isimlerinden biri belli oldu. 

20-12/18/memnu-bulent.jpg

Kanal D ekranlarında başrollerde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya gibi başarılı isimleri bir araya getiren kadrosu ve Halit Ziya Uşaklıgil'in eserine dayanan senaryosu ile bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent karakteri ile o dönemde beğeni toplayan çocuk oyuncu Batuhan Karacakaya, Survivor 2021'in kadrosundaki yerini aldı. Bu sürpriz gelişme izleyicileri hem şaşırttı hem de sevindirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin