Münire Apaydın Kırmızı Oda'ya konuk oldu!

Kırmızı Oda'ya yeni konuk geliyor.

Merve Mutlu
18 Aralık 2020 - 16:38
Gündem

Ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerine dayanarak yazdığı kitabından uyarlanarak tv8 ekranları için hazırlanan Kırmızı Oda adlı dizi, Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Birbirinden farklı hayat hikayelerini anlatan dizi sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girmeyi başardı.

20-12/18/kirmizi-oda.png

Sevilen dizinin oyuncu kadrosu ünlü isimleri konuk olarak ağırlamaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde başarılı ve güzel oyuncu Burcu Biricik, yalnızlığına ermişleri hayal ederek çare bulmaya çalışan çaresiz bir kadın olan Boncuk karakteri ile dahil olmuştu. 

Münire Apaydın Kırmızı Oda'ya konuk oldu!

20-12/18/munire-apaydik.png

Adı Aşk Olsun, Müjgan Bey, Kavak yelleri, Yıllar Sonra ve Güllerin Savaşı dizilerinde başarıyla rol alan Münire Apaydın Kırmızı Oda dizisine konuk oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin