Ogün Kaptanoğlu ve Timur Ölkebaş Kırmızı Kamyon dizisinde!

Kırmızı Kamyon dizisine 2 oyuncu daha katıldı.

Merve Mutlu
18 Aralık 2020 - 14:55
Gündem

Show TV ekranları için 10. Ev tarafından hazırlanan ve itfaiyecilerin etkileyici dünyasını konu alan hikayesi ile merak uyandırmayı başaran Kırmızı Kamyon dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Başrolünde Görkem Sevindik ve Ushan Çakır'ı kadrosuna dahil eden diziye yeni oyuncular dahil oldu.

20-12/18/kirmizi-kamyon.png

Meriç Demiray'ın kaleme aldığı, Osman Kaya'nın yöneteceği ve kadrosuna Deniz Hamzaoğlu, Gürberk Polat ve Aslı Orcan'ı da katan Kırmızı Kamyon dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Dikkat çeken bir hikaye ile yola çıkan dizinin önümüzdeki sezonda ekranlarda olması bekleniyor.

Ogün Kaptanoğlu ve Timur Ölkebaş Kırmızı Kamyon dizisinde!

20-12/18/ogun.jpg

Yakında çekimlerine başlanacak dizi dramatik yapısı ve aksiyon dolu sahneleriyle seyirciye yeni bir deneyim yaşatmaya hazırlanan diziye Ogün Kaptanoğlu ve Timur Ölkebaş da dahil oldu.

20-12/18/timur.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin