Mucize Doktor'un Ferda'sı Seda Bakan diziden ayrıldı!

Mucize Doktor'un sevilen ismi diziye veda etti.

Merve Mutlu
18 Aralık 2020 - 13:24
Gündem

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut ve Reha Özcan'ın yer aldığı Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un kadrosunda ani bir ayrılık yaşandı.

20-12/18/mucize-doktor.png

Geçtiğimiz akşam 42. bölümü yayınlanan ve her bölümü büyük ilgi gören The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor'un kadrosunda büyük bir değişiklik yaşandı. 

Mucize Doktor'un Ferda'sı Seda Bakan diziden ayrıldı!

20-12/18/seda-bakan.png

Mucize Doktor'da Adil Hoca'nın kızı Ferda'yı oynayan oyuncu Seda Bakan geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümle kadrodan ayrıldı. Dizide Ferda Erinç karakterini canlandıran Seda Bakan, "Mucize Doktor'a ve Ferda'ya bu akşam veda ettim. Çok güzel ve yorucu bir süreçti. Tekrar güzel projelerde görüşmek üzere" sözleriyle diziye veda etti.

20-12/18/bakan-veda.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin