Survivor'da dün gece kim elendi? 10 Mart Survivor sonuçları...

Ekranların fenomen yarışması Survivor yine merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
11 Mart 2020 - 15:17
Gündem

Acun Ilıcalı'nın kanalı olan tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her dönemde oldukça ilgi çeken Survivor yarışması bu sene de izleyicilerin ilgiyle izlemesi sonucu fenomen olmayı başardı. Bölümü kaçıran izleyiciler ise "Survivor'da dün gece kim elendi?" sorusunun cevabını arıyor. 

20-03/11/survivor.png

Masterchef Yasin Obuz, fenomen Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Makbule Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan ve Burak Yurdugör'den oluşan gönüllüler takımı ile Türkiye kadın milli takımı üyesi Aycan Yanaç, Türk millî futbolcu Sercan Yıldırım, dalgıç ve milli sporcu Derya Can Göçen, Profesyonel Azerbaycan kickboksörü Parviz Abdullayev, kadın koşucu Elif Yıldırım Gören, oyuncu Barış Murat Yağcı, oyuncu Tuğba Melis Türk, manken ve oyuncu Mert Öcal, oyuncu Ersin Korkut, Erman Altıkardeş ve İrem Akın'dan oluşan kadrosu ile yüksek izlenmelere ulaşan programın geçtiğimiz bölümünde yine heyecan doruktaydı. 

10 Mart'ta Survivor'da kim elendi?

20-03/11/irem.png

Her hafta Salı günü elemelerin yapıldığı yarışmada, geçtiğimiz gün ilk eleme adayı ünlüler takımından Aşkım olmuştu. Eleme oyunu neticesinde potaya giren diğer iki isim de, en fazla oyu alan isimlerden Ersin'in seçtiği İrem ile Mert'in seçtiği Aycan oldu. Gecenin sonunda adadan ayrılan isim ise İrem oldu. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin