Lost in Space 3. sezon olacak mı? Netflix'ten bir iyi bir kötü haber!

Netflix'in popüler bilim-kurgu dizisi Lost in Space'ten haber var! Dizinin geleceği belli oldu! Netflix, Lost in Space için 3. ve final sezonu kararını duyurdu. Detaylar...

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında ikinci sezon bölümleri ile izleyicisiyle buluşmasının ardından "Lost in Space"in devam edip etmeyeceği sürekli gündemde olan bir konuydu. Ve Netflix bu konu hakkında kararını duyurdu!

LOST IN SPACE'E 3. VE FİNAL SEZONU ONAYI!

1960'lı yılların meşhur dizisinin yeniden çevirimi olan bilim-kurgu dizisi Netflix'ten 3. sezon onayını kaptı! Ancak üçüncü sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak. Böylelikle hayranları son bir sezon ile diziye veda edecekler.

LOST IN SPACE 3. SEZON NE ZAMAN?

İlk sezon bölümleri 13 Nisan 2018, ikinci sezon bölümleri 24 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan Lost in Space'in final sezonu bölümlerinin 2021 yılı içinde izleyiciyle buluşacağı öğrenildi. İlk iki sezon arasında yaklaşık yirmi aylık bir zaman dilimi olduğu göz önüne alındığında final sezonunun 2021'in yaz döneminde yayınlanması beklenebilir.

20-03/11/lost-in-space-3-sezon-ne-zaman.jpg

Netflix için yeni dizi projeleri üretme konusunda çok yıllı geniş kapsamlı bir anlaşmaya imza atan dizinin yürütücü yapımcısı ve showrunner'ı Zack Estrin "Başından beri Robinson ailesinin bu özel hikayesini bir üçleme olarak tasarladık derken" şu ifadeleri kullandı:

"Net bir başlangıç, orta ve son kısım ile üç bölümden oluşan destansı bir aile macerası. Her bölümde hayatta kalmaya çalışan karakterler; Will, Penny, Judy, Maureen, John, Don West, Dr. Smith, The Robot ve elbette Tavuk Debbie. Lost in Space'in bu sayfası heyecan verici bir sonuca varırken, Netflix'teki arkadaşlarımla yeni hikayeler keşfetmeye devam edeceğim ve beni bekleyen tüm inanılmaz olasılıklar için heyecanlıyım."

"LOST IN SPACE" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

1960'ların klasik bilim kurgu dizisinin modern bir yeniden canlandırması olan Lost in Space'in hikayesi; bir uzay kolonisine doğru yol almaktayken aksilik sonucunda yabancı bir gezegene zorunlu iniş yapan Robinsonlar'ın tüm engellere ve gizli tehlikelere rağmen hayatta kalmak ve gezegenden kaçmak için mücadele etmesine odaklanıyor.

20-03/11/lost-in-space-izle.jpg

Toby Stephens (John Robinson), Molly Parker (Maureen Robinson), Maxwell Jenkins (Will Robinson), Mina Sundwall (Penny Robinson), Taylor Russell (Judy Robinson), Ignacio Serricchio (Don West) ve Parker Posey'in (June Harris/Dr. Smith) rol aldığı dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Zack Estrin, Kevin Burns, Jon Jashni, Matt Sazama ve Burk Sharpless'tan oluşuyor.

"Lost in Space" (Netflix) 2. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin