Survivor'da elenen isim kim oldu? Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor ekrana gelen son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımları ödül için mücadele etti. Ödül oyununda iki takımda kıyasıya bir mücadele sergiledi. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu? Survivor'da elenen isim kim? Survivor 2023'te adaya hangi isim veda etti? Survivor 30. bölümde neler yaşandı? Survivor 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 31. bölümde neler olacak? Survivor Barış telli kimdir? Survivor Murat Eken kimdir? Survivor Aysu kimdir? Survivor 2023 reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
07 Mart 2023 - 10:22
Kültür Sanat

Survivor 2023'te tüm heyecan devam ediyor. Ödül oynandığı bölümde Ünlüler takımından bir kişi adaya veda etti. İşte detaylar!

23-03/07/6406647f133cee103f09dfec.jpg

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor ödül oyununda son karşılaşmanın ardından ödülü kazanan takım Gönüllüler oldu. Gönüllüler böylece ödül olarak yemek yeme hakkı kazandı.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

İlk dokunulmazlık oyununu ve ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kaybetmiş ve eleme adayı olarak Barış ve Murat'ı eleme potasına göndermişti. Geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümde 3. dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasındaki dokunulmazlık mücadelesini Gönüllüler takımı kazandı.

23-03/07/6406647e133cee103f09dfe6.jpg

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu yine kaybederek 3. eleme adayını belirledi. Oyun sonunda gerçekleşen Ünlüler konseyinde yapılan oylamayla 3. eleme adayı Buse olarak belirlendi. Performans birincisi Nefise ise 4. eleme adayı olarak Aysu'nun adını verdi. Yani Survivor'da eleme adayları; Barış, Murat, Buse ve Aysu oldu.

23-03/07/6406647f133cee103f09dfea.jpg

SURVİVOR 2023 KİM ELENDİ?

Peş peşe üç dokunulmazlığı da kaybeden Ünlüler'den Barış, Murat, Buse ve Aysu potaya girdi. Oylama sonucunda veda eden isim Aysu Keskin oldu.

23-03/07/aysy.jpg

AYSU'DAN DUYGUSAL VEDA! 

Aysu şu sözleri kullandı; ''Açıkçası üzgünüm. Şu sebepten Dolayı üzgünüm, buradaki Survivor'la ilgili herkesin tabiki bir hayali var. Potaya erken girdiğimi düşünüyorum. Sbebi sakatlık da olabilir, başka bir şey de olabilir. Sonuçta buradaki hayallerim sona erdi. Her şerde bir hayır vardır. Demekki Survivor maceramın burada sona ermesi gerekiyordu. İçimde çok büyük bir huzur ve mutluluk vardı. Üzgünüm tabiki ama sevdiklerime, aileme kavuşacağım için çok mutluyum. Burada hikayem yarım kaldı diye düşünüyorum. Takım için hayırlı olsun. Burada tanıdığım güzel dostluklar kurduğum insanlar var.''

İLGİLİ İÇERİK

SURVİVOR GELECEK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 2023” de bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Dokunulmazlık oyunundan sonra ada konseyinde buluşacak olan yarışmacılar kimlerin adını söyleyecek?

Survivor 2023” 7 Mart Salı akşamı TV8’de.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin