Survivor'da ilk elenen isim kim oldu? Ödül oyununu hangi takım kazandı?

TV8'in fenomen yarışması Survivor 2023 tüm heyecanıyla devam ederken adadan ayrılan ilk isimde belli oldu. Peki Survivor 2023 3. bölümde neler oldu? Survivor'da ödülü kim kazandı, kim elendi? Ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2023 ilk elenen isim kim oldu? Survivor 2023 eleme adayı kim oldu? Survivor 2023 takımlar kimlerden oluşuyor? Survivor 2023 ünlüler takımında kimler var? Survivor 2023 gönüllüler takımı yarışmacıları kim? Survivor 2023 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2023 2. bölümde neler olacak? Survivor 2023 reytinglerde kaçıncı oldu? Ümit Erdim kimdir?


18 Ocak 2023 - 09:22
Kültür Sanat

Survivor 2023'te aksiyon devame ederken ilk ayrılıkta yaşandı. Ödül oyununun oynandığı bölümde kazanan hangi takım oldu? İşte detaylar!

Survivor izle! Survivor 2023 izle!

Dün akşam yayınlanan bölümde iki takım ödül için yarıştı. Günün ödülü ise kraker oldu. Ödül oyununda kadınlar mücadelesini Gönüllüler açık ara kazandı. Erkekler yarışında da farklı sonuçla kazanan Gönüllüler oldu. Böylece 2-0'lık skorla Gönüllüler ödülün sahibi oldu.

Survivor 3. bölüm full izle! Survivor 2023 3. bölüm HD izle! 

ACUN ILICALI, 2023 SURVİVOR YENİLİKLERİNİ AÇIKLADI!

Bu sene alınan kararları açıklayan Acun Ilıcalı, ''Normalin daha üzerinde yedek yarışmacı olacak ve bu yarışmacılar belki de bu sene ''Ben dayanamıyorum'', devam edemeceğim diyen yarışmacıların yerine girebilir, bu olmayadabilir. Böyle bir ihtimal var.

Survivor 2023 izle! Survivor Ünlüler-Gönüllüler izle!

Yedek yarışmacıların beş tanesi perşembe günü geliyor. Erzak oyununda girecekler. Takımların sayısını ilk haftalarda eşit tutacağız. Takımların tam anlamıyla olgunlaştığı anda sayı azalmaya başlayacak. Yedeklerden 3 yarışmacı ünlülere 2 yarışmacı da gönüllülere gidecek. Bir takım üst üste kaybederse kısa sürede takım değişime uğrayacak ve yeni yarışmacılar dahil olacak.'' dedi.

SURVİVOR'DA İLK ELENEN İSİM BELLİ OLDU!

Seçkin Piriler, Berdan Mardini, Ümit Erdim ve Kürşat gitme adayı olarak açıklandı. Oylama sonucunda Survivor 2023'e veda eden isim Ümit Erdim oldu.

Survivor 3. bölüm izle! Survivor 3. Bölüm Full HD İzle! 

Adaya veda eden Ümit Erdim; ''Gidiyorum ama, takımıma hala inanıyorum. Mücadeleye devam edecekler. Survivor 2023'ün şampiyonu kırmızı takımdan çıkacak. Teşekkür ederim.'' açıklamalarıyla sözlerin noktaladı.

SURVİVOR'IN 4. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Perşembe akşamı ödül oyunu oynanacak. Oynanacak ödül oyunu izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak. 

İLGİLİ İÇERİK

Survivor 2023 4. bölüm fragmanı izle! Survivor 2023 4. bölüm izle! 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin