Survivor'da kimler diskalifiye oldu?

tv8 ekranlarının sevilen programında diskalifiye gerginliği devam ediyor.

Merve Mutlu
27 Mart 2020 - 14:36
Gündem

tv8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı sunuculuğunda çekilen Survivor 2020 yarışması, Ünlüler ile Gönüllüler arasında gerçekleşen kıyasıya bir rekabeti izleyicilere sunuyor. Yarışmada diskalifiye olan isimler de oldukça merak uyandırıyor. 

20-03/27/survivor.png

Mert Öcal, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Derya Can, Sercan Yıldırım,Elif Gören, Ersin Korkut, Erman Altıkardeş, İrem Akın,Parviz Abdullayev, Cemal Can Canseven, Yasin Obuz, Evrim Keklik, Ardahan Sadık, Burak Yurdugör, Meryem Kasap, Tayfun Erdoğan, Ceyhun Uzun, Fatma Günaydın, Nisa Bölükbaşı'ndan oluşan oyuncu kadrosu ile başlayan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında kıyasıya rekabet devam ederken 4 isim de diskalifiye olarak adaya veda etti. 

Survivor 2020'de diskalifiye olan isimler!

20-03/27/survivor-meryem.jpg

Sevilen isimlerden oluşan Survivor yarışmasında şu ana dek sakatlıkları yüzünden Şaziye İvegin Üner ve Uğur Pektaş diskalifiye olmuştu. Daha bu şok atlatılmadan da Erman Altıkardeş ve Fatma Günaydın’da diskalifiye olmuş ve ikinci şoku yaşatmışlardı. Survivor'da diskalifiye olan yeni isim de Meryem oldu. Meryem'in adadan ayrılması ile de takımlar arasında eşitlik sağlamak amacıyla Ünlüler takımından Gönüllüler takımına bir kişinin transfer edileceği açıklandı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin