Survivor'dan ayrılan Ersin Korkut'tan ilk paylaşım geldi!

Ersin Korkut Türkiye'ye döndükten sonra kötü haberi aldı.

Merve Mutlu
14 Mayıs 2020 - 14:32
Magazin

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor tüm hızı ve heyecanıyla devam ederken, sakatlanması nedeniyle yarışmadan ayrılan Ersin Korkut Türkiye'ye döndü. Yarışma boyunca köpeği Mess'i çok özlediğini söyleyen ancak köpeğinin öldüğünden haberi olmayan Korkut, elendiği gece kötü haberi aldı. 

20-05/14/ersin-korkutun-kopegi-mess.png

Büyük bir başarı gösterdiği Survivor'dan ayrılan Ersin Korkut, haberi duyunca yıkıldı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla taziyeleri kabul eden oyuncu, yaptığı bir paylaşımla “Böyle bir sevgi görmek insanın acı gününde ne kadar değerli anlatamam” dedi.

Yarışmadaki sempatik konuşmaları ve tavırlarının yanı sıra parkurlardaki başarısı ile de adından söz ettiren Korkut yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin