Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez'den rolüyle ilgili itiraflar geldi!

Ekranların sevilen ismi Taner Ölmez'den dizisi ile ilgili açıklamalar geldi.

Merve Mutlu
14 Mayıs 2020 - 14:45
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günden beri gününün de haftasının da en çok izlenenleri arasına girmeyi başaran Mucize Doktor dizisinin karakterleri de oldukça seviliyor. Özellikle Taner Ölmez'in canlandırdığı savant sendromlu otistik bir asistan cerrah olan Ali Vefa karakteri izleyenlerden büyük beğeni topluyor. 

20-05/14/taner-olmez-mucize-doktor.png

Canlandırdığı Ali Vefa karakteri ile çok konuşulan Taner Ölmez, başarılı performansı ile büyük ilgi görüyor. Dizideki karakterine hazırlanırken otizmli bireylerle bir arada bulunup onları gözlemleyen ve verdikleri tepkileri canlandırdığı karaktere de yansıtan Ölmez, youtube’da Bora Talat Oyacı ile yaptığı sohbette karakterin hayatına etkilerini anlattı. Ali Vefa’nın bazı hareketlerini set dışında da yaptığını belirten oyuncu, "Bunu yaşayacağımı zannetmiyordum.Bazen yaşıyorum. Çok yorgun olduğum zamanlarda yaşıyorum özellikle. Bazen, böyle zor sahneler olduğu zaman, o sahnelere girmeden önce etrafım ile iletişimi kesiyorum. Etafımdakiler bir şey olduğunu zannediyor" diyor. 

20-05/14/taner-olmez.png

Set ortamında çalışırken bir anda iletişimi kestiği zaman arkadaşlarının morali bozuk sandığı oyuncu kimi zaman sette yanlış anlaşıldığını da aktardı. Taner Ölmez, “Bir bakıyorum etrafıma insanlar geliyor. Diyor ki, ‘Bir şey çalışıyorum, rahat olun, sıkıntı yok.’ Buna alışamadılar” dedi. Sette başına gelen bir olayı da anlatan oyuncu  çay ocağının yanına gittiğini ve çayın bittiğini görünce de Ali Vefa gibi “Çay bitmiş. Çay bitmiş. Çay bitmiş” diyerek kafa salladığını söyledi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin