Sevilen suç dizisi White Collar'nın konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Sevilen isimleri bir araya getiren White Collar dizisinin konusunu ve oyuncularını sizler için derledik.

Merve Mutlu
14 Mayıs 2020 - 15:13
Gündem

2009 yapımı olan White Collar dizisi, kah eğlence kah dram ama fazlasıyla suç ve entrikanın olduğu muhteşem sahneleri ile hayatımıza girmiş, 2014 yılında ise sürpriz bir final ile hayatımızdan çıkmıştı. Belki bir gün devam eder umudu ile izleyicilerini bekleten diziden beklenen o haber hiç gelmedi ancak dizinin müdavimleri bu diziden asla vazgeçmediler. 

20-05/14/matt-bomer.jpg

Alışıldık polis-suçlu hikayelerinden tamamen uzakta bir yapım olarak karşımıza çıkan White Collar, başarılı senaryosu ve sevilen oyuncuları ile oldukça beğeni toplamıştı. 

White Collar dizisinin oyuncuları kimler?

20-05/14/white-collar.jpg

Başrolünde Neal Caffrey karakteri ile yakışıklı oyuncu Matt Bomer'ın yer aldığı dizide: başarılı oyuncu Tim DeKay de Peter Burke karakteri ile karşımıza çıktı. Başroldeki ikilinin yanı sıra: Tiffani Thiessen, Hilarie Burton, Marsha Thomason, Willie Garson, Alexandra Daddario, Bridget Regan, Gloria Votsis ve Natalie Morales gibi birbirinden değerli oyuncular bir araya geldi. 

White Collar dizisinin konusu nedir?

20-05/14/white-collar-konusu-nedir-1589459143.jpg

dolandırıcı Neal Caffrey ve Peter Burke adlı eski kafa bir FBI ajanın aralarındaki kedi-fare oyununa artık son verip birlikte iş yapmasını gözler önüne seriyor. sıkı güvenlikli bir hapishaneden kaçan Neal, tekrar Ajan Peter tarafından haklanınca ona bir anlaşma önerir. Neal artık Ajan Peter'la beraber, eskiden kendisi gibi dolandırıcı olan beyaz-yakalı suçluları beraber yakalamak ister. Tabii karşılığında özgür olmak şartıyla. Fakat işler Peter'ın pek sandığı gibi ilerlemeyecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin